Ambulante ondersteuning

Geen instelling, wel het gevoel van een eigen thuis!

Ben je er aan toe om zelfstandiger te worden. Je wilt jezelf graag ontwikkelen. Mariposa biedt individuele begeleiding om je leven op orde te brengen en te houden. In je veilige en vertrouwde omgeving de mogelijkheid hebben om zo zelfstandig mogelijk te zijn. En toch het gevoel hebben, dat er een vangnet is, op het moment dat je ondersteuning nodig hebt.

Mariposa biedt ondersteuning aan mensen met een beperking en/of psychische problemen, die thuis wonen. We bieden daarbij begeleiding op maat, waarbij geen taken worden overgenomen, maar ondersteuning geboden wordt, daar waar je ondersteuning nodig hebt. Omdat de begeleiding een ondersteuning op maat is, bespreken we eerst samen met jou welke wensen en behoeften er zijn. 

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

*Begeleiding bij het maken van een dagindeling en structuur.

*Begeleiding bij het leggen van contacten.

*Begeleiding thuis met bijvoorbeeld administratie en het huishouden.

*Begeleiding bij het zoeken naar passend werk/opleiding.

*Begeleiding bij het maken van afspraken met hulpverleners. En bezoeken van hulpverleners.

*Begeleiding bij opvoeden en opgroeien voor jonge gezinnen, gezinnen met jongvolwassene kinderen en de jongvolwassenen zelf.

Wil je meer weten over de ambulante ondersteuning? Stel gerust je vragen.

 • * velden zijn verplicht.

 

 • 24/7 bereikbaar

  Mariposa is 24/7 bereikbaar voor hulpverlening. Wil je direct contact met ons opnemen? Bel 06 30 01 02 98

  Lees meer
 • Kan ik bij Mariposa terecht?

  Je kunt bij Mariposa terecht voor diverse vormen van hulpverlening, maar ook voor hulp bij administratie en overige zorg.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.