Budgethouder

Kun je wel wat hulp gebruiken op financieel gebied?

Het bijhouden van financiën en administratie kan veel tijd kosten en een lastige taak zijn. Door omstandigheden kunnen rekening en formulieren zich opstapelen waardoor je het overzicht kwijtraakt. Een budgethouder ondersteunt je bij deze taken en helpt je om de administratie weer op orde te krijgen. Dit kan zijn voor orde scheppen in verschillende afrekeningen, het invullen van (aanvraag) formulieren, het doornemen van post of de belastingaangifte.

Ook voor startende ondernemers

Voor de belastingdienst is het verplicht voor ZZP’ers om je administratie bij te houden met je inkomsten en uitgaven. Ben je een startende ondernemer en weet je niet precies hoe je dit het best kunt aanpakken? Mariposa helpt ook beginnende ondernemers met de boekhouding.

Meer weten? Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

 • * velden zijn verplicht.

 • 24/7 bereikbaar

  Mariposa is 24/7 bereikbaar voor hulpverlening. Wil je direct contact met ons opnemen? Bel 06 30 01 02 98

  Lees meer
 • Kan ik bij Mariposa terecht?

  Je kunt bij Mariposa terecht voor diverse vormen van hulpverlening, maar ook voor hulp bij administratie en overige zorg.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.