Trainingen

Mariposa verzorgt verschillende trainingen voor zowel particulier, als ook aan bedrijven en zorginstellingen.

Weerbaarheidstraining - Hoe omgaan met agressie?

Weerbaarheid betekent "in staat om tegenstand te bieden".

In de praktijk betekent dit, dat je weet hoe je voor jezelf kunt opkomen en jezelf weerbaar kunt maken. Door een weerbaarheidstraining kun je oefenen, hoe je in bepaalde situaties kunt reageren. Op deze manier krijg  je meer zelfvertrouwen. Tijdens deze training leer je om fysiek en mentaal sterker te worden. Ook weet je hoe je kunt reageren op agressie of ongewenst gedrag. Je krijgt praktische tips, uitleg en oefeningen hoe je assertief kunt reageren in bepaalde situaties. Deze training kan zowel afgestemd worden op individuele-, als ook bedrijfssituaties, zoals bijvoorbeeld in de zorg.

Trainingen op maat.

Wij verzorgen ook verschillende trainingen op maat. Dit is erg breed en kan op jouw situatie of bedrijf afgestemd worden. Samen  bepalen we de inhoud van de training en het doel wat je wilt bereiken door de training. Alle trainingen zijn interactief en volledig op de praktijk gericht.

Scholingen.

Daarnaast geeft Mariposa ook verschillende scholingen over bijvoorbeeld ADHD en autisme, voor iedereen,  die behoefte heeft aan meer informatie en inzichten.

Ben je benieuwd naar een van onze trainingen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 • * velden zijn verplicht.

 • 24/7 bereikbaar

  Mariposa is 24/7 bereikbaar voor hulpverlening. Wil je direct contact met ons opnemen? Bel 06 30 01 02 98

  Lees meer
 • Kan ik bij Mariposa terecht?

  Je kunt bij Mariposa terecht voor diverse vormen van hulpverlening, maar ook voor hulp bij administratie en overige zorg.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.