Jeugdhulpverlening

Thuis is waar je jezelf veilig en vertrouwd voelt. Thuis is waar je jouw rust kunt vinden.

Soms maakt een gezin plotselinge ingrijpende gebeurtenissen en veranderingen mee, waardoor problemen ontstaan en er meteen hulp nodig is. Mariposa biedt jeugdhulpverlening aan voor elk gezin, dat hier behoefte aan heeft. Wij zijn er niet alleen voor de kinderen/jongeren en ouders, maar voor het hele gezin.

Met onze kennis en ervaring helpen wij gezinnen om weer een prettige en veilige omgeving te creëren. Wij helpen waar het nodig is, of dit op school is of thuis. We betrekken andere partijen, wanneer nodig, zoals de huisarts, school, politie of maatschappelijk werkers. Met de jeugdhulpverlening begeleiden we elk gezin met kinderen tot 18 jaar.

Wil je meer weten over jeugdhulpverlening? Stel ons dan gerust je vraag.

 • * velden zijn verplicht.

 • 24/7 bereikbaar

  Mariposa is 24/7 bereikbaar voor hulpverlening. Wil je direct contact met ons opnemen? Bel 06 30 01 02 98

  Lees meer
 • Kan ik bij Mariposa terecht?

  Je kunt bij Mariposa terecht voor diverse vormen van hulpverlening, maar ook voor hulp bij administratie en overige zorg.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.